Romanen

Denne serie hedder SOS, og omtales som det. De forskellige bind i serien bliver til dagligt omtalt som #SOS og så hvilket nummer. Det vil sige at det første bind hedder #SOS1, og bind fire hedder #SOS4.

Serien handler om verden efter et zombieudbrud, og hvordan mennesker overlever – eller ikke overlever – i den her helt anderledes, men meget farlige, verden. Undervejs vil forskellige karakterer dø, selvfølgelig, hvorfor hovedpersonerne udskiftes for hvert bind – med undtagelse af #SOS3, hvor vi får et genmøde med nogle af bipersonerne fra #SOS1.

Gennem historien bevæger man sig rundt i verden i alt fra USA til Frankrig. I hvert bind følger man forskellige mennesker, omkring tre stykker, som forsøger at overleve i den her verden af kaos og ødelæggelse. Der vil være hyppigt hovedpersonsskift, ca. hvert kapitel, men man vil vende tilbage til tidligere hovedpersoner.


 

SOS(1) Du slipper aldrig copy“SOS stands for ‘Save Our Souls’ and is mostly used by the millitary, but anyone around the world understands what it means. Anyone is allowed to transmit this if they are in a life threatning situation.”

Verden er hærget og ukendelig. Zombier vandrer rundt i gader og stræder. Det er farligt for menig mand at bevæge sig rundt i denne verden af kaos. Militæret og politiet har givet op. De er bukket under for den forfærdelige SOS-virus, som ingen ved hvad har skabt. Kun at den gør mennesker til frygtelige menneskeædende zombier.

Med en verden hærget af de rådne, er det svært at klare sig. Luna og Agnessa kan ikke andet end at se til, mens verden falder fra hinanden og bliver mere og mere barsk. Dette er dog også et liv, et nyt liv. Hvad vil de lære om verden, og om sig selv?

Følg med i denne spændende sci-fi-historie om to skæbner, der flettes sammen og bliver til en. Selv i de mørkeste stunder, ser de lyset og lever, eller snare overlever. Som man nu gør i en verden af kaos.

 – Vundet en 2. plads i ‘Skriv om fremtidens trusler’-konkurrencen på MovellasDK.

Denne roman er dedikeret til mine gode venner Whomi og Andrea, som hjalp mig med idéen, og med at få stablet den på benene. Historien er skrevet ud fra rollespil, som jeg har haft kørende med ovenstående.


 

sos2-fanget-af-fremmede-copy.pngVerden er stadigvæk hærget af de tiders farligste trussel: Zombierne. Størstedelen af jordens befolkning er enten død eller udød. Og så er der, som altid i den her slags historier, små grupper af overlevende, som prøver at få det bedste ud af dagen.

Menneskene er begyndt at samle sig i grupper, nu, på grund af teorien om, at de klarer sig bedre, hvis de løfter i samlet flok. En for alle, og alle for en, huh? De overlevende er nu delt op i fire hovedkategorier: tyvene Racoons, de ubarmhjertige Pirates, de neutrale Decay og strejferne.

Det er nu op til Florentina og Art at holde sig selv, og dem de omgiver sig med, i live. Det ser måske sort ud. Det ser måske ud til, at der kun er en vej i denne verden, og det er den uundgåelige død. Følg med i de spændende kapitler om Florentinas lederskab, Agnessas redning og Arts (gen)møde med andre mennesker.

– Vundet 1. pladsen af ‘Skriv forhistorien eller efterfølgeren’-konkurrencen.

Reklamer